martes, 28 de abril de 2009

CONCURS COCTELERIA JOVE, CÒCTELS SENSE ALCOHOL

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Sanitat convoca un concurs de còctels sense alcohol amb la intenció d’implicar el jóvens en la prevenció de les drogodependències i sensibilitzar la població sobre els riscos del consum d’alcohol.

BASES DEL CONCURS
1. L’objectiu del concurs és que els jóvens manifesten actituds saludables davant del consum d’alcohol.
2. Els còctels han de ser originals i inèdits, i només es podrà presentar un còctel per concursant, utilitzant una combinació de sucs de fruites i/o verdures amb algun altre tipus de beguda que no siga alcohòlica. La UPC d’Algemesí posarà a l’abast els ingredients següents: raïm, maduixes, kiwis, taronges, pomes, llimes, tomaques, api, fulles de menta, fulles d’herba-sana, gasosa, tònica, Ginger Ale, Coca Cola, Kas de taronja, Kas de llima, granadina, pinya, mango, plàtan, sucre, gel, angostura, cireres, sal, pebre, mel, meló d’Alger, meló de tot l’any, licor de mora sense alcohol i licor de pera sense alcohol.
3. Cada còctel tindrà un nom, i el participant haurà d’elaborar-ne aproximadament una quantitat de 500 ml (1/2 litre) el dia del concurs. A banda dels ingredients abans esmentats, els quals subministrarà la UPC d’Algemesí per a l’elaboració dels còctels, el participant que vulga utilitzar algun altre ingredient que no estiga inclòs en la enumeració anterior, haurà d’aportar-lo ell mateix el dia del concurs.
4. Podran participar els jóvens entre els 13 i els 15 anys i que residisquen a Algemesí.
5. Per tal de participar en el concurs, caldrà realitzar una inscripció en la Secretaria dels centres escolars o, directament, en la UPC d’Algemesí, en horari de 16 a 20 hores. En el full d’inscripció s’indicaran les dades personals següents: nom i cognoms de l’autor, domicili, telèfon i centre educatiu a què pertany.
6. El termini d’admissió d’inscripcions és del 15 d’abril al 6 de maig.
7. El jurat estarà compost pel regidor de Sanitat, per tècnics de la UPC i per experts en hostaleria d’Algemesí.
8. Els premis s’entregaran en un acte públic que tindrà lloc en ExpoAlgemesí el dia 10 de maig.
9. S’atorgarà un únic premi de 100 euros al millor còctel.
10. El còctel guanyador es publicarà en la página web de la UPC d’Algemesí http://upcalgemesi.blogspot.com i se’n farà difusió.
11. El Concurs es realitzarà el 8 de Maig 2.009 a les 20,30 hores en la Carpa de la EXPO-ALGEMESÍ .

No hay comentarios: