miércoles, 1 de abril de 2009

Video Recomendado del Mes

Empezamos la primavera, y colgamos en el Blog un vídeo para que nos des tu opinión acerca del mismo, así que no te de miedo y miradlo, de paso no olvides dejarnos tus comentarios ¡¡¡¡

http://es.youtube.com/watch?v=0SHf1DQbTVI

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo crec que deurieu de ser mes agressius, pos conec gent de la meua classe que esta fent cartells d'eixos anti-droga i ells en consumeixen, saps? Jo no tinc cap problema amb les drogues perque tinc els ideals dels straight edge, crec que el tema de les drogues s'ha de tracatar mes agressivament i menys tolerant, m'explique, no hi ha que tolerar-los i deixar-los sense privacitat, disminuir els seus drets, fer-los pagar mes els impostos als que consumeiuxen (tant a majors de edat com menors, perque diuen que la mala herba es talla per la part sana).
A tot aixo estic a favor de que netejeu el poble de subnormals i inutils, sobre tot als nihilistes els tindrieu que pujar els impostos que no fan res per la societat.
Eixa es la meua opinió
Postdata: Podrieu aprende del moviment straight edge..i si aixo dels hardline també. Fixeu-vos amb les lletres de les cançons de Minor Threat, Earth Crisis i Vegan Reich.
PD2: Hui han vingut els UPC a la meua classe i m'he adonat que hi ha gran quantitat de subnormals en la meua classe, un d'ells una familiar meua, me sentit traicionat i damunt esque jo soc un militant violent en contra de les drogues i pensava fer una pelicula ilegal de violencia real on jo pegava cap a la gent que fuma, beu,etc un treball inspirat a lo Boston Beatdown. (al final la he cancelat la pelicula)

Jose Luis Z.; Fina B. y Ronald R. dijo...

Gràcies pel teu comentari, es bo tindre opinions diferents.
Per a les personas que llegeixen este blog i no el conèixen: els straight Edge són un moviment de gent que es caracteritzen per ser persones que no consumiesen i estàn en contra del consum d’ alcohol i drogues, aixi com també estàn en contra del llibertinatge sexual. Una posició molt respectable.
Pensem que teus raó en quant a que moltes vegades la societat no arriba a ser tan dura per a tractar certs problemes i deguem ser agressius en l’aspecte de tindre politiques educatives dins la linia de llibertat, respecte i reflexió en les persones que consumisquen i cohertives per tal d’evitar el consum i desestimular-lo.
Però no aprovem els “hardline” per ser una incitació a la violència quan aixó és atemptar a la toleráncia dels que altres pensen i son.
En este punt et farien una pregunta ¿t’agradaria que algú o alguns et golpejaren i apallissaren per ser de la corrent “straight Edge” del que tens els seus ideals?

Anónimo dijo...

Si voleu que ens siga pròxim aquest blog i el que ací es conta, com a mínim deuríeu fer els articles en ambdues llengues...
A mí, personalment, que ho feu en castellà més bé me distancia...

A més, a la vista està que de valencià en sabeu sobradament